Facebook Pixel

Tuck-Inn wieglaken offwhite

Niet op voorraad
SKU
8719189215403
€ 26,50
Quick Overview
Witlof for Kids Tuck|Inn wieglaken offwhite
Nooit meer losliggend beddengoed! En moeiteloos een bedje opmaken.

Het Tuck-Inn wieglaken van Witlof for kids is van een hele mooie zachte kwaliteit katoen en heeft bij het voeteneind elastiek in de hoeken. Zo past het zonder plooien strak om het matrasje en voorkom je een ophoping van teveel stof bij de vaak toch al dunne wiegmatrasjes. Bovendien maak je met Tuck-Inn een wiegje snel en eenvoudig op. Ook geschikt voor in de kinderwagen.Tuck-Inn beddengoed is in 2017 bekroond met de Baby Innovation Award en de Internationale Consumer Award.

Het wieglakentje heeft aan de bovenkant geplooide randjes, waardoor het een bijzondere en luxe uitstraling heeft.

Het laken is ideaal om enkel te gebruiken tijdens warme zomerdagen, maar ook in combinatie met het Tuck-Inn wiegdekentje in diverse mooie en hippe prints.

Geschikt voor een rechthoekig of ovaal wiegje van 40x80cm (zie maattabel voor gedetailleerde maten)

Gemaakt van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen)

100% katoen

Gemaakt in Europa

Wasadvies: max 60 graden

Tips voor het veilig gebruik van het lakentje:

Voorkom losliggend beddengoed

Maak het bedje kort en strak op: je kindje ligt met zijn voetjes vrij dicht bij het voeteneinde en het beddengoed reikt tot zijn schoudertjes

Zorg dat je kindje het niet te warm heeft (maximaal totaal 4 TOG). Lees meer informatie over TOG waarden. Dit is een hulpmiddel om te voorkomen dat je kindje oververhit raakt

Lees de ervaringen van 5 moeders en hun kleintjes met het Tuck-Inn wiegbeddengoed