Facebook Pixel

Tuck-Inn Ledikantdeken Ombre hazel brown

Niet op voorraad
SKU
8720053929548
Speciale prijs € 48,97 Normale prijs € 69,95
Quick Overview
Glitter Condor Maillot | Roze | roze|92|98
Nooit meer losliggend beddengoed! En moeiteloos een bedje opmaken.

Gebreide baby zomerdeken van zachte katoen. Dit Tuck-Inn ledikantdekentje is van een zeer mooie kwaliteit en heeft bij het voeteneind elastiek in de hoeken. Zo past het zonder plooien strak om een matrasje en maak je een babybedje snel en eenvoudig op. Bovendien zorgt Tuck-Inn ervoor dat zelfs onrustige slapertjes het dekentje niet los kunnen trappen. Tuck-Inn beddengoed is in 2017 bekroond met de Baby Innovation Award en de Internationale Consumer Award.

Het ledikantdekentje is gebreid en heeft een ombre effect: het gaat van offwhite over in een hazelbruine kleur. Het dekentje is gemaakt van 100% katoen.

Een heerlijk dekentje voor in de zomer en voor warme voor en najaar dagen. In de winter kan het gebruikt worden in combinatie met een warme winterslaapzak.

Om de gevoelige huid van kindjes te beschermen tegen allergien en irritaties, maken wij uitsluitend gebruik van OEKO-TEX 100 Klasse 1 gecertificeerde stoffen en materialen; vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen.

Het dekentje combineert erg mooi met beddengoed van onze andere lijnen.

Geschikt voor een ledikantje van 60x120cm (zie maattabel voor gedetailleerde maten)

Te gebruiken in de zomer of op warme voor en najaar dagen. In de winter in combinatie met een warme winterslaapzak

Gemaakt van OEKO-TEX 100 Klasse 1 gecertificeerde stoffen en materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen)

100% katoen

Gemaakt in Europa

Heeft een TOG (isolatie) waarde van 0.7. Dubbelgeslagen is de TOG waarde 1.4.

Wasadvies: max 30 graden. Niet drogen in de droogtrommel

Tips voor het veilig gebruik van het dekentje:

Voorkom losliggend beddengoed

Maak het bedje kort en strak op: je kindje ligt met zijn voetjes vrij dicht bij het voeteneinde en het beddengoed reikt tot zijn schoudertjes. Bekijk dit demofilmpje om te zien hoe je het Tuck-Inn ledikantdekentje kort kunt opmaken

Zorg dat je kindje het niet te warm heeft (maximaal totaal 4 TOG). Lees meer informatie over TOG waarden. Dit is een hulpmiddel om te voorkomen dat je kindje oververhit raakt

Kijk voor meer informatie op www.veiligheid.nl/kinderveiligheid.