Facebook Pixel

Souza- Ride on Flamingo kostuum 5/6 jaar

Niet op voorraad
SKU
8720143327315
€ 39,95
Quick Overview

Wauw! Dit is jouw kans om op een flamingo te rijden met dit Ride-on Flamingo kostuum van het prachtige merk Souza for Kids! Wat een ontzettend gaaf kostuum is dit; wij zijn enorme fans!Souza- Ride on Flamingo kostuum 5/6 jaar

Wauw! Dit is jouw kans om op een flamingo te rijden met dit Ride-on Flamingo kostuum van het prachtige merk Souza for Kids! Wat een ontzettend gaaf kostuum is dit; wij zijn enorme fans!

Deze roze flamingo Ride-on van geweldige kwaliteit en bijzonder mooie details zoals roze pluche body, zachte velours nek en poten, glanzende roze vleugels en poten én een gouden kroon!

Dit verkleedpak is een Ride on-kostuum; je stapt in het kostuum en rijd als het ware zo op de flamingo weg. Om het instappen te vereenvoudigen zit er aan 1 kant een klittenbandsluiting, zodat je ook het kostuum over je hoofd heen kan trekken. Het kostuum is voorzien van verstelbare schouderbanden en de teugels hebben kindveilige klittenbandsluiting, zodat je nergens gevaarlijk aan kan vast blijven hangen. Het geheel is EU-gecontroleerd op kindveiligheid.

Verkrijgbaar in één kindermaat: ong. 5-6 jaar (110/116)

En heerlijk zacht knuffelbaar materiaal en dito vulling zal zorgen dat je kind er niet alleen mee speelt, maar dit kostuum mee naar bed zal willen nemen. Voor urenlang speelplezier!

Meer informatie
GenderMeisje