Facebook Pixel

Souza- Kroontje met haarband - Mignon

Niet op voorraad
SKU
8720143320927
€ 6,95
Quick Overview

Mignon is een pracht van een diadeem  met een krootnje en  en afgewerkt met 2 organza bloemen van het Nederlandse merk Souza! Ideaal zowel op een prinsessenfeestje als op een feestje met familie of vrienden!Een prachtige bloemen diadeem voor in het haar van een klein elfje! Deze diadeem Evaline zalm van het merk Souza is een prachtige eyecatcher voor een feestje of super leuk voor in de verkleedkist.

Mignon is een pracht van een diadeem  met een krootnje en  en afgewerkt met 2 organza bloemen van het Nederlandse merk Souza! Ideaal zowel op een prinsessenfeestje als op een feestje met familie of vrienden!Een prachtige bloemen diadeem voor in het haar van een klein elfje! Deze diadeem Evaline zalm van het merk Souza is een prachtige eyecatcher voor een feestje of super leuk voor in de verkleedkist.Ideaal zowel op een prinsessenfeestje als op een feestje met familie of vrienden!Een prachtige bloemen diadeem voor in het haar van een klein elfje! Deze diadeem Evaline zalm van het merk Souza is een prachtige eyecatcher voor een feestje of super leuk voor in de verkleedkist.

Meer informatie
GenderMeisje

Een prachtige bloemen diadeem voor in het haar van een klein elfje! Deze diadeem Evaline zalm van het merk Souza is een prachtige eyecatcher voor een feestje of super leuk voor in de verkleedkist.Souza Kroon Alexandra, lichtroze 
One SizeSouza- Diadeem lintjes Evaline -zalmrozeSouza- Haarband Mireille RozeIdeaal zowel op een prinsessenfeestje als op een feestje met familie of vrienden!Een prachtige bloemen diadeem voor in het haar van een klein elfje! Deze diadeem Evaline zalm van het merk Souza is een prachtige eyecatcher voor een feestje of super leuk voor in de verkleedkist.