Facebook Pixel

Schommelstoel van Childhome

24/7 bereikbaar via WhatsApp

Veilige, duurzame artikelen

Levertijd 1 à 2 werkdagen

In een schommelstoel van Childhome zit jouw kind heerlijk op haar of zijn gemak. Schommelstoelen zijn ideaal om in te ontspannen. Je kind vertoeft gemakkelijk de hele dag in een schommelstoel, met een boekje of een leuk spelletje. Bestel je een comfortabele schommelstoel van Childhome bij Villa Sabe en gun jouw kleintje dat zitcomfort.

 

Ben je op zoek naar een schommelstoel?

 

Een schommelstoel van Childhome is voor de kleintjes

Een schommelstoel van Childhome is ideaal voor kleine kinderen. Jouw kind zit namelijk heel comfortabel in deze stoel. Deze schommelstoel is dan ook een aanwinst voor de kinderkamer, omdat je zoon of dochter tot rust komt en tóch plezier beleeft als hij of zij schommelt in de stoel. Kortom, je kunt er veel kanten mee op. Voor in de kinderkamer verkopen we ook wiegjes, waarin je jouw baby lekker neerlegt. Als je kleintje dan wat ouder is, heeft zij of hij veel plezier van de schommelstoel. Tot dan is het een mooi accessoire in de kamer.

 

Bekijk ons assortiment aan duurzaam speelgoed

 

Kies voor het comfort van een schommelstoel

Bestel een schommelstoel van Childhome en kies voor comfort. Als je je bestelling vandaag nog afrondt, ontvang je de stoel al binnen één à twee werkdagen thuis. Dit geldt uiteraard ook als je artikelen van andere merken koopt, bijvoorbeeld van Plan Toys of Souza for Kids. Wil je meer weten over onze stoelen of over de verzending van jouw artikelen? Bel of app ons dan op het telefoonnummer +31612683939.