Facebook Pixel

Souza-Ride on lama, 5-6 jaar / 110-116 cm

Niet op voorraad
SKU
8720143321702
€ 39,95
Quick Overview

De Lama  is eenvoudig aan te trekken en heel makkelijk te verstellen in lengte d.m.v. de bandjes op de schouder. Het is gemaakt van zachte velour stof  die tegen een stootje kan, en het is gevoerd met nylon stof. Met deze ride-on Lama kan je kind echt heerlijk spelen en fantaseren, dit is real "Happy Fantasy"" zoals we bij Souza! zeggen!! De lengte van deze ride-on maat 5-6 jaar, is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte vanaf 110 cm. 

Het is gemaakt van zachte velour stof  die tegen een stootje kan, en het is gevoerd met nylon stof. Met deze ride-on Lama kan je kind echt heerlijk spelen en fantaseren, dit is real "Happy Fantasy"" zoals we bij Souza! zeggen!! De lengte van deze ride-on maat 5-6 jaar, is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte vanaf 110 cm. 

Meer informatie
GenderMeisje

T rex is eenvoudig aan te trekken en heel makkelijk te verstellen in lengte d.m.v. de bandjes op de schouder. Het is gemaakt van zachte velour stof in groene dino-print die tegen een stootje kan, en het is gevoerd met nylon stof. Met deze ride-on Tyrannosaurus kan je kind echt heerlijk spelen en fantaseren, dit is real "Happy Fantasy"" zoals we bij Souza! zeggen!! De lengte van deze ride-on maat 5-6 jaar, is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte vanaf 110 cm. Ook verkrijgbaar in 1 maat kleiner: 3-4 jaar!