Facebook Pixel

Retouren

Retouren

Wil je artikelen retour sturen?

Bewaar je verzendbewijs goed en houd er rekening mee dat de verwerking van jouw retour op dit moment helaas langer duurt dan je gewend bent.

Mocht een artikel niet aan de verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden.
Echter is dit niet bij speciale bestellingen, sale, pre-orders of maatwerk.

1. Meld de retour aan via info@villasabe.com
2. Verpak het artikel in orginele verpakking en retourneer het naar ons.
3 Het retourstransport is voor risico van, en op kosten van de koper; verpak het item zorgvuldig, zend het zo spoedig mogelijk terug (max 14 dagen na aanmelding retour) en bewaar uw verzendbewijs goed.
4 Na ontvangst van de retourbestelling ontvangt u het geld of nieuwe product binnen 14 dagen tenzij anders overeen gekomen.

 

- Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 101 dagen na de dag waarop je het artikel hebt ontvangen. Als je ons eerst op de hoogte hebt gesteld van je herroeping heb je vervolgens nog 14 dagen om het artikel aan ons terug te sturen.

- Wanneer je meer met het artikel hebt gedaan, dan noodzakelijk is om te beoordelen of je het wilt houden en er daardoor schade is ontstaan mogen wij deze schade in rekening brengen.

Heb je geen retourformulier meer, wil je op een andere manier herroepen of je retour versturen? Dat kan ook, als het maar duidelijk is dat je wilt herroepen. Je kan, in dat geval, je retour melden via dit e-mailadres: service@kleertjes.com of stuur je retour direct naar het volgende adres samen met de retourbon. Vermeld in ieder geval het ordernummer, je naam en adresgegevens;

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen info@villasabe.com 
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.
Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."