Facebook Pixel

Victoriaans poppenhuis van Plan Toys

24/7 bereikbaar via WhatsApp

Veilige, duurzame artikelen

Levertijd 1 à 2 werkdagen

Met een Plan Toys victoriaans poppenhuis bied je jouw kinderen ongetwijfeld veel speelplezier! Prikkel de fantasie van je zoon of dochter en laat je kind de inrichting zelf bepalen. Er is genoeg ruimte voor veel poppen, meubels en decoratie. Ben jij op zoek naar een mooi poppenhuis voor jouw kind? Dan bestel je een Plan Toys victoriaans poppenhuis bij Villa Sabe.

 

Ben je op zoek naar een poppenhuis?

 

Een Plan Toys victoriaans poppenhuis is een mooi thuis voor de poppen van jouw kind

Kinderen die poppen hebben, beschikken het liefst over een verblijf waarin hun poppen als het ware wonen. Een Plan Toys victoriaans poppenhuis is hiervoor dé geschikte oplossing. Dit huis bestaat uit hout, waardoor het lang meegaat. Verder is het handige aan dit poppenhuis dat je het aan de voor- en bovenkant helemaal kunt openen, zodat je overal gemakkelijk bij kunt. Op die manier heeft jouw kind de mogelijkheid zijn of haar Maileg knuffels of andere knuffels en poppen een mooi thuis te geven.

 

Bekijk ons assortiment aan duurzaam speelgoed

 

Benader ons voor meer informatie over het victoriaanse poppenhuis

Naast een Plan Toys victoriaans poppenhuis, hebben we ook van Le Toy Van diverse poppenhuizen op voorraad. Bovendien beschikken we over nog veel meer houten speelgoed, variërend van blokken tot keukentjes en auto’s. Wil je meer weten over het victoriaanse poppenhuis? Bel dan gerust of stuur een appje naar +31612683939.