Facebook Pixel

Plan Toys Bever Spel

Niet op voorraad
SKU
8854740046277
€ 19,95
Quick Overview

Plan Toys Timber Tumble is een origineel spelletje voor peuters (vanaf 3 jaar). De bever zit boven op de boomstronken en je moet de bever helpen om naar beneden te komen 

Plan Toys Timber Tumble is een origineel spelletje voor peuters (vanaf 3 jaar). De bever zit boven op de boomstronken en je moet de bever helpen om naar beneden te komen zonder dat hij valt. Het spel bestaat uit een houten u-vorm waarin je boomstroken van verschillende formaten stapelt. De bever zet je bovenop de boomstronken. Vervolgens gebruik je het stokje om elke keer een boomstronkje weg te duwen, maar pas op dat de bever niet valt. Je kunt dit houten spel met 1-4 personen spelen.

PlanToys is een duurzaam speelgoedmerk uit Thailand. Ze doen er alles aan om speelgoed duurzaam te produceren van eerlijke materialen en dragen daarbij een steentje bij aan de omgeving waar de fabriek staat. Zo bieden ze werkgelegenheid voor mensen met een beperking en voor de productie worden rubberbomen gebruikt die geen rubber meer produceren en zijn afgeschreven. 

Meer informatie
GenderUnisex