Facebook Pixel

Een dolls house van Maileg

24/7 bereikbaar via WhatsApp

Veilige, duurzame artikelen

Levertijd 1 à 2 werkdagen

Wil jij van het mooie merk Maileg een dolls house voor jouw dochter of zoon kopen? Dat kan bij Villa Sabe! In onze webshop vind je verschillende poppenhuizen, zodat jij het dolls house koopt dat jou het meest aanspreekt. Het Deense Maileg maakt allerlei leuke miniatuurobjecten voor in een dolls house. Bekijk de kleine meubels en toekomstige bewoners van het huis in onze collectie.

 

Ben je op zoek naar een schommelstoel?

 

Wat koop jij van Maileg voor in het dolls house van jouw kleintje?

Als je een dolls house van Maileg koopt in onze speelgoedwebshop, wil je natuurlijk ook meubilair voor in dit huis kopen. Zo richt jouw kind haar of zijn huisje in met de schattigste meubels, zoals een keukentje of een bad voor in het poppenhuis. Elk product van dit merk wordt met de hand gemaakt, waardoor alle poppenhuismeubels echt uniek zijn. Uiteraard mogen de muisjes van Maileg niet ontbreken in dit huis. Deze lieve diertjes bestel je samen met het poppenhuis bij ons.

 

Bekijk ons assortiment aan duurzaam speelgoed

 

Bestel het dolls house voor jouw kind

Plaats de bestelling voor het dolls house van Maileg in onze webshop en geef deze cadeau aan jouw kindje. Daarnaast is het mogelijk om ook andere artikelen bij ons te shoppen, zoals een setje van Mac Ilusión. Bij vragen kun je contact met ons opnemen door te bellen of appen naar +31612683939.