Facebook Pixel

Little lights lamp Van |mustard|wood

Op voorraad
SKU
5901087393595
€ 179,00
Size Chart
Quick Overview
Little lights lamp Van |mustard|wood

Deze prachtige handgemaakte nachtlamp in de vorm van een multivan is gemaakt van 100% dennenhout en is prachtig afgewerkt waardoor het een echte eyecatcher is in jouw baby of kinderkamer. De lamp verlicht de slaapkamer in een zacht licht wat een fijn gevoel van veiligheid geeft.

Deze auto heeft een afmeting van 30x29 cm en ongeveer 100.000 branduren. Je bedient de lamp met de bijgeleverde afstandsbediening.

Little Lights lampen zijn voorzien van een dimmer waardoor je zelf de lichtsterkte aanpast. De schakelaar en dimmer bevinden zich op de afstandsbediening die aan de lamp is

bevestigd. Met de afstandsbediening klik kun je ook de timer instellen - 30 min, 60 min of 90 min. Na deze tijd gaat de lamp vanzelf uit.

Dankzij LED-technologie is slapen met de Little Lights-lamp veilig en is duisternis niet langer verschrikkelijk. De lamp kan de hele nacht blijven branden.

De stoere auto wordt geleverd in een prachtige geschenkdoos.

Materiaal: Dennenhout Afmeting: 30x29 Kleur: Wood/mustard Deze lamp wordt geleverd met een afstandsbediening, ook is deze Little Lights lamp voorzien van dimmer en timer zodat de lamp vanzelf uitgaat op de door jouw ingestelde tijd