Facebook Pixel

Little lights lamp Bliksemschicht Bolt|black

Niet op voorraad
SKU
5901087393724
€ 119,95
Quick Overview
Little lights lamp Bliksemschicht Bolt|black

Deze prachtige handgemaakte nachtlamp in de vorm van een bliksemschicht is gemaakt van 100% dennenhout en is prachtig afgewerkt waardoor het een echte eyecatcher is in jouw baby of kinderkamer. De lamp verlicht de slaapkamer in een zacht licht wat een fijn gevoel van veiligheid geeft.

Deze bliksemschicht heeft een afmeting van 42x20 cm en ongeveer 100.000 branduren. Je bedient de lamp met de bijgeleverde afstandsbediening.

Little Lights lampen zijn voorzien van een dimmer waardoor je zelf de lichtsterkte aanpast. De schakelaar en dimmer bevinden zich op de afstandsbediening die aan de lamp is

bevestigd. Met de afstandsbediening klik kun je ook de timer instellen - 30 min, 60 min of 90 min. Na deze tijd gaat de lamp vanzelf uit.

Dankzij LED-technologie is slapen met de Little Lights-lamp veilig en is duisternis niet langer verschrikkelijk. De lamp kan de hele nacht blijven branden.

De stoere bliksemschicht wordt geleverd in een prachtige geschenkdoos.

Materiaal: Dennenhout Afmeting: 42x20 cm Kleur: Zwart Deze lamp wordt geleverd met een afstandsbediening, ook is deze Little Lights lamp voorzien van dimmer en timer zodat de lamp vanzelf uitgaat op de door jouw ingestelde tijd