Facebook Pixel

Hijskraan van Fagus

24/7 bereikbaar via WhatsApp

Veilige, duurzame artikelen

Levertijd 1 à 2 werkdagen

Is jouw kind fan van het merk Fagus en wil je hem of haar een mooie hijskraan cadeau doen? Dan zit je goed in de webshop Villa Sabe. Wij verkopen meerdere speelgoedartikelen van dit Duitse merk. Dit is een van de duurzaamste merken die we verkopen. Bovendien werken er mensen met een beperking op de werkplaats van dit bedrijf. Zo is de hijskraan van Fagus ook nog eens op een maatschappelijke manier tot stand gekomen. Wat wil je nog meer?

 

Ben je op zoek naar een schommelstoel?

 

Fagus heeft een mooie houten hijskraan waar jouw kind lang plezier van heeft

Doordat de hijskraan van Fagus uit hout bestaat, blijft deze hijskraan lang mooi. Bovendien kan hout tegen een stootje, waardoor er geen man overboord is als de hijskraan een paar keer omvalt. De speelgoedgarage van jouw zoon of dochter maak je helemaal compleet met nog meer speelgoed van dit merk. Koop bijvoorbeeld een graafmachine, brandweerauto, tractor of transportband en geniet van uren speelplezier. We raden aan om ook verder te kijken in onze collectie en speelgoed te kopen van Le Toy Van of Maileg. Beide net zulke prachtige merken als Fagus.

 

Bekijk ons assortiment aan duurzaam speelgoed

 

Bestel deze houten hijskraan voor jouw kind

Koop de houten hijskraan van Fagus en geef daarmee een mooi stuk speelgoed cadeau aan jouw kind. Heb je vragen over dit product of andere artikelen uit onze webshop? Bel of app dan naar +31612683939.