Facebook Pixel

Le Toy Van Vintage Phone - Houten telefoon

Niet op voorraad
SKU
5060023413237
€ 24,95
Quick Overview

De Le Toy Van Honeybake Play Vintage Phone is een leuk houten speelgoed. Ring, Ring! Deze charmante retro-vintage telefoon beschikt over een bel binnen de handset voor rollenspelplezier. Geschreven cijfers en een realistische draaischijf moedigen nummerherkenning aan. Gemaakt van rubberhout geverfd in iconisch rood en afgewerkt met een vleugje luxe goud.

Producteigenschappen:
Retro houten speelgoed
Met een bel binnen het handtoestel
Inclusief een realistische draaischijf
Helpt bij nummerherkenning
Stimuleert fantasierijk en sociaal spel
Afmetingen: 10 x 12,7 x 9 cm

De Le Toy Van Honeybake Play Vintage Phone is een leuk houten speelgoed. Ring, Ring! Deze charmante retro-vintage telefoon beschikt over een bel binnen de handset voor rollenspelplezier. Geschreven cijfers en een realistische draaischijf moedigen nummerherkenning aan. Gemaakt van rubberhout geverfd in iconisch rood en afgewerkt met een vleugje luxe goud. Producteigenschappen: Retro houten speelgoed Met een bel binnen het handtoestel Inclusief een realistische draaischijf Helpt bij nummerherkenning Stimuleert fantasierijk en sociaal spel Afmetingen: 10 x 12,7 x 9 cm
Afmetingen: 10 x 10 x 13.7 cm 
Meer informatie
GenderJongen

Deze 3-delige houten autoset van Le Toy Van bestaat uit hulpverleningsvoertuigen zoals een brandweerauto, politieauto en een helicopter.