Facebook Pixel

Stapelstein

De stapelbare stenen van Stapelstein zijn ideaal speelgoed voor alle leeftijden! De stapelstenen nodigen je kindje uit om op allerlei manieren te spelen en lekker te bewegen. Met de blokken kun je bouwen, balanceren, een parcours maken, springen, wiebelen, je kunt erop zitten en mee spelen. De stapelstenen zijn ontwikkeld door het Duitse merk Stapelstein. Ze gebruiken duurzame lichtgewicht materialen die eenvoudig 100% gerecycled kunnen worden. De stenen wegen per stuk maar 180 gram! Bovendien zijn ze zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze zijn bestand tegen kou en warmte én zijn waterbestendig. De stenen hebben een enorme draagkracht. Elke steen kan maximaal met 180 kg belast worden. Ook heeft het materiaal de eigenschap terug te veren naar de oorspronkelijke vorm.

Leuk aan de stenen is dat je ze zowel met de bolle kant als de holle kant naar beneden kunt gebruiken. 

Dit kun je onder andere doen met Stapelstein:

  • SPELEN: Maak bouwwerken, stapel ze, sorteer ze, maak een parcours, speel De voer is lava, vul ze met spulletjes (je kunt er zelfs zand of water in doen), wanneer je meerdere stenen stapelt kun je er over bokspringen. Er zijn oneindig veel speelmogelijkheden. Wanneer je op instagram naar stapelstein.original gaat of op Facebook naar Stapelstein.de dan zie je enorm veel mogelijkheden. 
  • ZITTEN: de stapelstenen kunnen gebruikt worden als stoeltje. Maak hoge of lage stoelen, of leg ze op hun bolle kant zodat je er in kunt wiebelen.
  • LEREN: leer de kleuren, of stapel verschillende hoogtes en laat de kinderen tellen hoeveel stapelstenen het zijn, vul elke stapelsteen met andere spulletjes of materialen (tactiliteit ontwikkelen).
  • BALANCEREN: door de stapelstenen een eindje van elkaar af te leggen kun je van de ene steen op de andere stappen/springen. Dit is heel goed voor het trainen van het evenwicht en ook nog eens leuk om te doen. Voor elke leeftijd kan een andere uitdaging gekozen worden. Je kunt ook met verschillende hoogtes werken, of een plank van de ene stapelsteen naar de ander leggen waar de kinderen overheen kunnen lopen. 

Met deze uitgebreide regenboog set heb je een mooie complete set om lekker mee aan de slag te gaan.

Materiaal: Polypropeen/ PP05) en kan eenvoudig gerecycled worden.
Gewicht: elke steen weegt 180 gram 
Afmeting: diameter 27,5 cm, hoogte 12 cm.

Geen producten gevonden voor deze selectie.