Facebook Pixel

Souza

Souza for Kids is een populair kledingmerk bij kinderen die zich graag verkleden. Sprookjes komen voor jongens en meisjes tot leven met de meest fantastische verkleedkleding van Souza for Kids. Uiteraard vind je bij Villa Sabe ook bijpassende accessoires en schoenen, zodat jouw kind zich helemaal kan inleven in haar of zijn favoriete sprookje. Bekijk onze collectie en shop de verkleedkleren waar je kind zich het liefst in kleedt.

Bij Souza for Kids staat met verkleedkleding speelplezier voorop

Dit merk is ontstaan in het gezellige Brabant. Hoe kan het ook anders: de provincie waar jong en oud ieder jaar carnaval groots vieren. Angeliek, de oprichtster van dit merk, maakte uit liefde voor de fantasie verkleedsetjes voor in de poppenkoek op de school van haar kinderen. Dit bleek een groot succes! Souza for Kids brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie met verkleedkleding uit, waarbij veiligheid, gemak en plezier vooropstaan. In de collectie met verkleedkleren van hoogwaardige kwaliteit vind je onder andere:

  • Ride-on dieren, zoals eenhoorns en zeepaardjes
  • Stoere ridderuitrustingen en schilden
  • Betoverende elfenkostuums
  • Glinsterende haaraccessoires
  • Magische toverstafjes

Laat met de unieke verkleedkleding van Souza for Kids de sprookjes tot leven komen en heb een leuke dag met jouw kind(eren). Speelplezier gegarandeerd! We verkopen ook leuke setjes van Mac Ilusión of meerdere vestjes, waarmee je de kledingkast van jouw kind kunt vullen.

Plaats jouw bestelling met de leukste verkleedkleding

Bestel de leuke verkleedkleding van Souza for Kids online in onze webshop en prikkel de fantasie van jouw zoon of dochter. Heb je vragen over deze kleding of wil je meer weten over onze andere artikelen, zoals Poppie Toys? Bel of app ons dan op het telefoonnummer +31612683939.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren