Facebook Pixel

Poppie Toys

Poppie Toys /’päpē/ is afgeleid van het Nederlandse woord voor popje, dat vertederend lief of mooi kind of jong meisje betekent. Dit merk ontwerpt en produceert speelgoed voor jonge kinderen met alleen natuurlijke, milieuvriendelijke materialen. Aangezien we bij Villa Sabe alleen duurzame artikelen verkopen, past Poppie Toys perfect in onze collectie.

De overtuiging van Poppie Toys

Bij Poppie Toys geloven ze dat jonge kinderen niet de overstimulatie van computers of meer (plastic) speelgoed nodig hebben. Met het rotan en houten speelgoed van dit van oorsprong Nederlandse merk krijgen kinderen de tijd en ruimte voor open spel. Dit is een van de belangrijkste dingen binnen de opvoeding van kinderen. Dankzij open spel, wordt jouw kind nog gelukkiger en veerkrachtiger en is hij of zij klaar en bereid om te leren. Bij ons vind je meer merken die speelgoed van hout verkopen. Zo zie je in onze speelgoedcollectie onder meer een hijskraan van het merk Fagus. Met al dit speelgoed maak jij de collectie van jouw kleintje compleet!

Koop mooi, milieuvriendelijk speelgoed voor jouw kind

Bestel bij ons speelgoed van Poppie Toys en geef dit mooie speelgoed aan jouw dochter of zoon. Heb je vragen over dit merk? Neem dan contact met ons op door te bellen of te appen naar +31612683939.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Rotan winkelwagentje
    Speciale prijs € 97,30 Normale prijs € 139,00
  2. Poppie Toys Poppenstoel met Tafel
    Speciale prijs € 87,47 Normale prijs € 124,95
  3. Poppie Toys Koffie Barista
    Speciale prijs € 62,30 Normale prijs € 89,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren