Facebook Pixel

Badcape / omslagdoek Once upon a dream hazel brown/offwhite

Niet op voorraad
SKU
8720053929319
€ 35,95
Quick Overview
Witlof for Kids Badcape | omslagdoek Once upon a dream hazel brown|offwhite

Prachtige en heerlijk grote badcape / wikkeldoek gemaakt van zachte mousseline katoen. De cape is van een mooie kwaliteit, lekker warm n neemt extra goed vocht op. Fijn om je baby in te wikkelen na het douchen of het badje, mee te nemen in de Maxi-Cosi, of als je je kindje op schoot hebt of eventjes in de box legt. Door zijn afmeting en unieke tijdloze design ook zeer geschikt voor wat grotere kindjes tot 6 jaar.

 

De Witlof for kids badcape / wikkeldoek is lekker ruim zodat je deze vanaf de geboorte nog lang kunt gebruiken. Door de dubbele laag stof is de doek warm n extra vocht absorberend. Aan het lusje bij het mutsje hang je de cape makkelijk op. En door de subtiele opening in het midden, kan de badcape als een omslagdoek worden gebruikt voor als je je kindje bij warmere dagen mee wil nemen in de Maxi-Cosi. In een hippe hazelbruine Duizend en 1 nacht (Marokkaanse) print en afgezet met een offwhite rib biesje. De pompon op het mutsje geeft de cape een stoere uitstraling.

 

Door de extra grote maat, is de omslagdoek ook ideaal voor de wat oudere kinderen om mee naar het zwembad of het strand te nemen.

 

Bekijk ook onze andere producten uit de serie Once upon a dream.

 

Voor kinderen van 0-6 jaar

Afmeting: 100x100cm

Gemaakt van OEKO-TEX 100 KLASSE 1 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen)

100% ademende mousseline katoen

Dubbellaags, dus lekker warm en extra vocht absorberend

Gemaakt in Portugal

Wasadvies: max 40 graden

 

ReviewsPrachtige en heerlijk grote badcape / zomeromslagdoek gemaakt van zachte mousseline katoen met bamboe. De cape is van een mooie kwaliteit, lekker warm n neemt extra goed vocht op. Fijn om je baby in te wikkelen na het douchen of het badje, of als je je kindje op schoot hebt of eventjes in de box legt. Door zijn afmeting en unieke tijdloze design ook zeer geschikt voor wat grotere kindjes tot 6 jaar.

 

De Witlof for kids badcape / omslagdoek is lekker ruim zodat je deze vanaf de geboorte nog lang kunt gebruiken. Door de dubbele laag stof is de doek warm n extra vocht absorberend. In een hippe okergele print en afgezet met een offwhite rib biesje. De pompon op het mutsje geeft de cape een stoere uitstraling.

 

Door de extra grote maat, is de omslagdoek ook ideaal voor de wat oudere kinderen om mee naar het zwembad of het strand te nemen.

 

Bekijk ook onze andere producten uit de serie Blow a sparkle in the sky.

 

Voor kinderen van 0-6 jaar

Afmeting: 100x100cm

Gemaakt van OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen (vrij van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van kinderen)

100% ademende mousseline

Dubbellaags, dus lekker warm en extra vocht absorberend

Gemaakt in Europa

Wasadvies: max 40 graden